Vælg en side

Hvis du har en hund, kan det være en rigtig god idé at gøre din have klar til hunden. Din have bør være et sjovt sted for din hund at være.

Har din hund fået flåter, så fjern flåt på hund med pincet.

Husk at sikre din have

Inden du vælger at lukke din hund ud i din have, kan det være en rigtig god idé at sikre din have, så du er sikker på, at din hund fx ikke løber ud af haven.

Dette kan blandt andet gøres med et ståltråd hegn rundt om haven. Mange vælger at sætte det ind som en del af hækken, så det ikke rigtig kan ses, men så det stadig lukker af for mulige huller, som din hund kan bruge til at snige sig ud af haven.

Køb et lækkert hundehus

Hvis du gerne vil gøre det dejligt for din hund at være i din have, kan du jo også vælge at lave et decideret hundehus til den i din have. Hvis du ikke selv har mod på at lave det fra bunden, kan du også altid vælge at købe et færdigt hundehus, som din hund kan more sig med.

Nu om dage er det langt fra alle hunde, der har sit eget hundehus, men du kan da være sikker på, at din hund vil blive glad for at få sit eget hus i haven, hvor der altid er plads til den.

Masser af legetøj kan bruges udendørs

Når det kommer til legetøj, kan det også være en rigtig god idé at finde noget legetøj, der sagtens kan bruges udendørs. Og faktisk behøver det ikke altid at være det dyreste legetøj, der er det bedste for din hund.

I mange tilfælde kan en gammel fodbold være lige så sjov at bide i som et dyrt stykke legetøj købt i en dyrebutik. Men det er en god idé at have noget forskelligt legetøj liggende i haven, så din hund altid har noget at lege med, når den er derude.

Hunde elsker at være i haven

Der er ingen tvivl om, at hunde elsker at være i haven. Derfor bør du også gøre brug af din have, hvis du har en hund. Det kan også være en god og nem måde at give din hund meget mere plads, da den jo har mere plads at boltre sig på i en have, end den kan få indendørs.

Har du endnu ikke gjort din have klar til din hund, er det jo bare med at komme i gang, så din hund kan begynde at bruge din have som legeplads. Det vil den uden tvivl komme til at elske.