Vælg en side

Det kan ofte være vanskeligt at finde den perfekte gave, når én du holder af har fødselsdag. Måske har vedkommende en masse ønsker – men de føles for upersonlige -, eller måske er der ingen  ønskeliste at støtte sig opad. I denne artikel sætter vi fokus på gaveideer til dem med grønne fingre. Det kan være din bedstemor, din far, din svigersøn eller din kusine. Alle ideerne er dog målrettet folk, der bor i hus eller en lejlighed med tilhørende have eller altan.

En funktionel terrassevarmer

En terrassevarmer kan forlænge sommerens skønne og lidt kølige aftener. Med en terrassevarmer bliver det muligt at sidde ude til sent ud på aftenen uden at fryse alt for meget. Der findes et stort udvalg af terrassevarmere i alle prisklasser, så du skal måske undersøge markedet en smule, før du finder den helt rigtige gave. Derudover, så findes der terrassevarmere i mange forskellige størrelser, som passer til forskellige behov.

En grill til sommeren

Det er ikke blevet rigtig sommer, før du kan sidde på terrassen i aftensolen, drikke et glas vin og spise mad fra grillen. Mange af dem, som nyder tiden i haven, de nyder også at lave mad på grillen. Derfor er det en oplagt gave til én du holder af. Der findes grill i alle størrelser, så de passer til både til altanen og terrassen.

Giv også gerne en kogebog, som kan inspirere til mad under åben himmel. Så bliver du forhåbentlig inviteret på middag engang.

Plantekasser og bede

For mennesker, som elsker at gå i haven, findes der ikke nogen grænse for, hvor mange plantekasser man kan få til haven. Det er simpelthen ikke muligt at få for mange. Derfor kan du roligt købe en plantekasse eller to, som helt sikkert vil falde i god jord hos din nærmeste.

Der findes speciallavede plantekasser, som især er egnet til folk, der bor i lejlighed med en lille altan. Køb gerne en blomst eller nogle krydderurter, som kan plantes ud i kasserne.

Værktøjer og redskaber til haven

Der findes et hav af forskellige redskaber og have værktøjer, som kan gøre arbejdet en smule nemmere, når haven skal holdes ved lige. Mange af redskaberne holder i flere år, mens andre slides hurtigt op grundet dagligt brug. Køb derfor gerne nogle redskaber, som du ved at din kære står og mangler til haven netop nu.

Det kan for eksempel være et par varme og slidstærke havehandsker, eller en lille planteskovl. Måske kan du også købe større værktøjer som en hækkeklipper, græsslåmaskine eller lignende.