Vælg en side

Vil du gerne have din have til at stråle til næste sæson, kan det være godt at gå i gang med forberedelsen allerede nu, hvis du har mulighed for det.

Meget at lave i haven om vinteren

Der er rigtig mange ting, du kan lave i en have i løbet af efteråret og vinteren, selvom det måske ikke lige ser sådan ud, når det bliver gråvejr og regn. Men du kan faktisk nemt finde lister med masser af forskellige opgaver, som du kan kaste dig over, hvis du gerne vil gøre din have så klar som mulig til det næste forår, hvor tingene igen begynder at blomstre, og hvor havearbejdet for alvor begynder igen.

Spar penge sammen til at købe nyt til haven næste år

Drømmer du om at få noget nyt i din have til næste år, men har du ikke pengene på stående fod til at købe det, kan det være godt at begynde at spare sammen nu, så du er sikker på, at du kan nå at få råd til at købe lige netop det, du gerne vil købe til din have, til næste år. Jo før du starter med at spare penge sammen til det nye, du vil købe til haven, desto hurtigere kan du også have pengene klar til at købe det. Så begynd at lægge penge til side allerede i dag.

Skal du lave om i haven?

Måske går du med planer om at lave om i din have? I så fald er det en rigtig god idé at starte ud med at tegne lidt, så du kan få lavet et overblik over, hvad du gerne vil lave om i din have. Du kan jo gøre rigtig meget med din have, og derfor kan det være godt med et visuelt overblik over, hvad dine planer er, så alle andre i husstanden ikke er i tvivl om, hvad der skal ske med haven. Og kan du ikke selv finde ud af at tegne, er der mange programmer, der kan hjælpe dig med at lave et overblik over din have.

Sådan sparer du penge på din nye have

Vil du gerne gøre det så billigt som muligt at lave noget i din nye have, kan det være en rigtig god idé at følge med her. For du kan blandt andet spare mange penge ved at lave mange af tingene selv. Jo flere ting du skal hyre hjælp til, desto dyrere bliver det også for dig. Og kan du fx låne havemaskiner af venner og bekendte i stedet for at købe eller leje dem selv, kan det også være en fordel. Og så bør du altid kigge på udsalg online, når du skal købe nye blomster og planter til haven.

Køb en billig juletræsstjerne her.