Vælg en side

Vil du gerne plante et bunddække i din have, kan det være en rigtig god idé at bestille det online.

For det kan du nemlig nu om dage. Du behøver ikke at skulle en tur forbi den lokale planteskoler for at finde lige netop det, du mangler til din have. Du kan bare smække benene op derhjemme og gå i gang med at finde det perfekte bunddække online i stedet for.

Find lige netop det bunddække du vil have

Når du shopper online, hvilket du nemt kan gøre, hvis du har Telmore mobildækning, har du mulighed for at finde et kæmpe udvalg. Du er ikke tvunget til at vælge mellem det sparsomme udvalg, der kan være på den planteskole, du har det med at besøge.

Online er der som regel 100 gange større udvalg af alle planter og produkter til haven, så du har mulighed for at vælge lige netop den løsning, du mener passer bedst ind til din have. Så det er bare med at slå dig løs og vælge ud fra de mange mulige løsninger.

I tvivl? Læs tips og tricks på nettet eller spørg en ekspert

Er du ikke helt sikker på, hvordan du planter et bunddække ordentligt, eller hvilken type bunddække du skal vælge, kan det være en god idé at læse mere om bunddække på nettet, hvor du kan finde mange gode tips og tricks samt artikler og videoer, der kan hjælpe dig godt på vej og gøre dig klogere på emnet.

Du kan også vælge at tage ud på den lokale planteskole og snakke med en ekspert. Eksperten vil kunne guide dig på vej til det rette valg, og så står det jo dig frit for at gå hjem og bestille det online, hvis du har lyst til det.

Mulighed for fri levering

Når du bestiller bunddække online, kan du glæde dig over, at du i mange tilfælde kan få fri levering direkte hjem til din adresse. På den måde skal du slet ikke ud at køre for at få alt det, du skal bruge, hjem i din have.

Der findes mange forskellige bunddækkeplanter, men du skal jo som regel bruge en del, hvilket snildt kan tage dig op på et beløb, der giver dig fri fragt hos langt de fleste butikker på nettet, der sælger disse planter. Så det er da i den grad værd at gøre brug af.

Valget er helt dit eget

De forskellige bunddækkeplanter egner sig til forskellige omstændigheder, herunder eksempelvis placeringen, hvor der er stor forskel på, om planterne står i sol, skygge eller halvskygge. Derfor er det en god idé at undersøge, hvilke typer planter der passer bedst til den placering i haven, dine bunddækkeplanter skal have.

Men herefter er valget helt dit eget. Du skal vælge lige netop den type af bunddækkeplanter, som du finder pæne, og som du gerne vil have i din have de næste mange år.