Vælg en side

Savner du noget mere i din have, men er du ikke helt sikker på, hvad det skal være, kan vi her kommet med et par gode forslag til dig, så du kan blive inspireret til, hvad du skal sætte op i din nye have.

Hængekøje

Elsker du at ligge og slappe af, og vil du gerne have alletiders plads til at gøre det, er det måske en oplagt idé for dig at få sat en hængekøje op. Har du et par store og solide træer i haven, er det jo bare med at få sat en hængekøje op på tværs af dem. Så har du altså et rigtig godt sted til at ligge og læse, eller måske bare til at ligge og få sig en god lur i den milde sommerluft. Den vil du uden tvivl komme til at elske, hvis du først får den sat op.

Find stof til foldegardiner og hængekøjen her.

Grøntsagshave

Hvis du gerne vil have mulighed for at blive lidt mere selvforsynende, kan det også være en god idé at lave din helt egen grøntsagshave. Det er nemt at komme i gang med, og selvom det kræver lidt tålmodighed, før du får dine første grøntsager, kan du faktisk allerede høste nogle af dem det første år. Så vil du gerne have mulighed for at kunne hente dine egne kartofler og porrer direkte fra haven i år, er det bare med at få det sat i gang her og nu, så det kan få tid til at blive klar til høsten.

Terrasse med plads til hygge

Så må du heller ikke snyde dig selv for at få dig en lækker terrasse, hvor der er plads til, at I kan hygge hele familien. Så skal du bare lige finde ud af, hvor du skal være, da den jo både kan være lige ved huset, men også sagtens kan laves på en gylden solplet længere nede i haven, hvis du gerne vil have det sådan. Husk også at få dig en god og stor grill til din terrasse, så du har mulighed for at invitere venner og familie på grillfest.

Masser af smukke blomster

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at få sat en masser blomster og planter i din have, så den bliver køn at se på. Det er nu dejligt at lave havearbejde, og det er noget sjovere, når du har en så flot udsigt at kigge på imens. Så har du ikke mange blomster i din have på nuværende tidspunkt, er det bare med at få sat nogle blomster, så du kan komme til at få en udsøgt have, lige så snart de begynder at blomstre.

Køb de bedste bambuspersienner her.